KUSH JEMI

TETRA Solutions është një kompani programesh që ofron zgjidhje, shërbime dhe trajnime në teknologjinë e informacionit për të gjithë kompanitë. Ne ofrojme zgjidhje inovative në administrimin e biznesit dhe të mbledhjes së të ardhurave, zgjidhje në planifikim dhe sistem menaxhimi të burimeve të ndermarrjeve, menaxhim dokumentesh, menaxhim të marredhenieve me klientët dhe zgjidhje të ndërveprimit me ta. Prioritetet strategjike të IT-së, përmirësojnë hapësirën dixhitale të punës prandaj ndërmarrjet kanë nevojë të vazhdueshme për rritje dhe menaxhim më të mirë të financës, logjistikës dhe burimeve njerëzore, transparence më të mirë të veprimeve në biznesin e tyre dhe në performancën e këtij biznesi.

Tetra Solutions ju ofron bazat dixhitale që ju nevojiten për zgjidhjet tuaja të biznesit, sot dhe nesër,sepse ne jemi udhëheqës të  besueshëm me eksperience mbi 10 vite.

Misioni Ynë

Fokusuar ne tregun dhe industrine specifike, ne jemi ne gjendje t’u ofrojme klienteve tane sherbimet me te avancuara dhe te gatshme per t’u perdorur nga ta. TETRA Solutions eshte gjithnje e gatshme te siguroje te gjitha sherbimet qe lidhen me ciklin jetesor te zgjidhjeve IT, ku ne jemi te specializuar. Ekipi yne ofron konsulence, krijim, implementim, suport dhe trajnime te perdoruesve per administrimin e sistemit.TETRA Solutions ka ne stafin e saj konsulente menaxhimi, konsulente aplikimesh, konsulente biznesi, integrues sistemesh, zhvillues aplikacionesh, administratore databazash, inxhiniere rrjetash dhe sistemesh, inxhiniere zeri dhe video, konsulente sigurie dhe instruktore profesioniste. Me shume se 50% e ekipit tone ka me shume se 15 vjet ne tregun IT dhe kjo na ben ne dhe sherbimet qe shperndajme, shume te veçante.

 

 

Ne besojme qe njerezit jane burimet me me vlere ne kompanine tone dhe ne çdo moment ata mbeten fokusi yne kryesor. Per kete ne sloganin tone mbeten te pandyshueshme fjalet se “Ne mbeshtetemi ne njerez dhe teknologji”. Me kete qellim ne kemi zhvilluar ne kompanine tone edhe sherbimin e trajnimeve profesionale , dedikuar stafeve te kompanive qe investimin ne trajnimin e stafeve te tyre IT e shohin shume te rendesishem.

Puna Jonë

Vizioni Ynë

  • Integriteti: Të jemi real
  • Pasioni: Të angazhuar në zemër dhe mendje
  • Cilësia: Atë që bëjmë, e bëjmë mirë
  • Udhëheqës: Kurajo për të formuar një të ardhme më të mirë
  • Bashkëpunimi: Vetëm mund të bëjmë kaq pak, së bashku mund të bëjmë kaq shumë.

"PASIONI ESHTE ÇELESI"

Një person me pasion ka besim, dhe besimi krijon vlerë për veten dhe të tjerët

Çertifikimet

Tetra Solutions prezanton ProFisc