Mundësi Punësimi

Çdo kompani kërkon njerëz të talentuar për t’u bashkuar me stafin e tyre, por jo të gjithë dinë t’i mirepresin dhe zhvillojnë ato, dhe madje më pak kompani i ofrojnë punonjësve një mundësi për të shprehur veten jashtë një kulture hierarkike.
Bashkohuni në një vend pune argëtuese dhe fleksibël ku do të frymëzoheni për të bërë punën tuaj më të mirë. Ja çfarë bejme ne tek Tetra, vendi ku gjithkush mund të rritet.
Cilido qoftë kualifikimi, përvoja, qëllimet tuaja, ne kemi mundësi për të gjithë.
Jini krenarë për ate që jeni.
Inovacioni fillon me përfshirjen tënde këtu tek Tetra Solutions.
Zëri i të gjithëve dëgjohet dhe vlerësohet.
Zhvillimi juaj është përparësia jonë.

Pozicion i lirë pune

Teknik i suporti sistemesh te Teknologjise se Informacioni, Tetra Solutions, dega Durres.

 • Kandidati duhet te kete njohuri mbi sistemet e Teknologjise se Informacionit, rrjetat kompjuterike, sistemet operative dhe pajisjet hardware.
 • Te realizoje instalime te thjeshta elektrike dhe te kete njohuri te pergjithshme mbi funksionimin e pajisjeve elektro-mekanike.
 • Te kete aftesi te beje troubleshooting te problemeve teknike qe i raportohen me telefon ose email.
 • Te jete i afte te dokumentoje dhe pershkallezoje problematikat ne sistemet e menaxhimit te problemeve.
 • Kandidati duhet te ofroje asistencen e tij nese kerkohet, edhe jashte orarit te punes apo diteve te pushimit
 • Te jete i afte te punoje ne grup dhe te kete aftesi te mira komunikuese.
 • Kandidati duhet te kete mbaruar arsimin e larte ose te jete ne ndjekje per Teknologji Informacioni ose dege te tjera te Shkencave Kompjuterike.
 • Te jete i pajisur me patente te klasit B

Nëse besoni se jeni të përgatitur dhe doni të provoni talentin tuaj, jeni në kohë.
Në TETRA Solutions do të gjeni një mundësi të shkëlqyer të zhvillimit të karrieres suaj, një rrugë të sigurt drejt suksesit. Përfito nga kjo mundësi për të përdorur dijet, përvojen dhe talentin dhe dërgo aplikimin tënd në adresën e email -it punesimi@tetra.al ose plotësoni formën:

Na Kontaktoni

  Emri Juaj (*)

  Email-i juaj (*)

  Subjekti

  CV

  Mesazhi

  Tetra Solutions prezanton ProFisc