Oracle Business Intelligence (BI)

Analiza duhet të jetë më shumë se një pasqyrë e së kaluarës. Si një praktikë strategjike, ajo ofron mundësinë për të kuptuar se çfarë po ndodh në moment dhe për të ndihmuar të parashikoni se ku mund të shkojë biznesi juaj. Hartimi i një strategjie analitike kërkon një platformë strategjike që i shërben gjithë nevojave të organizatës.

 • Platformë moderne analytics
 • Analiza të avancuara
 • Vizualizimi i të dhënave
 • Konsulencë dhe shërbime mbështetëse nga konsulentë ekspertë
 • Zgjidhje të përshtatura për nevojat specifike të organizatës

Veçoritë e sistemit

 • Mobile
 • Përmirësimet në kujtesë
 • Vetë-shërbim
 • Mundësia për t’u ndërlidhur me sistemet e tjera ekzistuese
 • Thjeshtoni strategjinë tuaj analitike duke standardizuar në një platformë të integruar.
 • Centralizoni modelet dhe metrics tuaja të të dhënave për një përfaqësim të plotë të biznesit
 • Aktivizo udhëheqësit e biznesit për të hyrë në mënyrë të sigurt dhe të eksplorojnë të dhënat, pavarësisht se ku janë nëpërmjet pajisjeve mobile dhe cloud.
 • Lidhu direkt me më shumë burime Oracle dhe të dhëna të mëdha për analiza më të gjera dhe më të pasura.
Më shumë informacion
 • Thjeshtoni strategjinë tuaj analitike duke standardizuar në një platformë të integruar.
 • Centralizoni modelet dhe metrics tuaja të të dhënave për një përfaqësim të plotë të biznesit
 • Aktivizo udhëheqësit e biznesit për të hyrë në mënyrë të sigurt dhe të eksplorojnë të dhënat, pavarësisht se ku janë nëpërmjet pajisjeve mobile dhe cloud.
 • Lidhu direkt me më shumë burime Oracle dhe të dhëna të mëdha për analiza më të gjera dhe më të pasura.

"PASIONI ESHTE ÇELESI"

Një person me pasion ka besim, dhe besimi krijon vlerë për veten dhe të tjerët

Merrni i pari njoftimet më të fundit