Qendër testimi VUE

Tetra Solutions është pjesë e rrjetit më të madh profesional të testimit në botë.

Ajo është Pearson VUE® Authorized Test Center. Prej më shumë se një dekatë, qendra jonë e testimit ka ofruar qasje drejt suksesit.

Tetra Solutions  është përzgjedhur, ndër të paktat qendra testimi në Shqipëri, që të ofrojë provime profesionale dhe IT, të tilla si ato për CompTIA, Cisco, Oracle, HP, VMware dhe shumë programe të tjera udhëheqëse globale, të cilat ju plotësojnë profesionalisht dhe ju ndihmojnë të rriteni në karrierën tuaj.

Veçoritë

  • Përmirësimin nëpërmjet përvojës – Nga momenti kur kandidatët hyjnë në qendrën tonë, ne mbështesim një proçes të qetë, të besueshëm dhe profesional
  • Smart Scheduling – mënyrën më të shpejtë dhe të qartë për rregjistrimin e provimit që dëshironi të kryeni
  • Ambient shumë i sigurtë testimi – Masat e avancuara të sigurisë të Pearson VUE sigurojnë që kandidati të testohet në një mjedis të kontrolluar dhe të sigurtë

Tetra Solutions prezanton ProFisc