Platforma E-Commerce

Tetra Solutions  prej vitit 2007 zgjedh gjithmonë të jetë partner me kompanitë lider në tregun e shërbimeve dhe produkteve të teknologjisë dhe informacionit.

Bashkëpunimi i fundit i Tetra Solutions bëhet me Big Commerce, platforma e vlerësuar dhe e renditur e para  në tregun ndërkombëtar të E – Commerce SaaS për vitin 2019.

Kompania më e fuqishme për ofrimin e kësaj platforme me një eksperience 10 – vjeçare në tregun e blerjeve online, me shërbim në mbi 120 shtete në botë dhe me mbi 5,000 partnerë.

Me anë të kësaj platforme kompania Australiane “Big Commerce” ka bërë revolucion në mënyrën se si njerëzit sot bëjne blerjet e tyre online. Kjo është arsyeja se pse “Big Commerce” është vlerësuar me cmimin “Gartner Peer Insights Customers” – Zgjedhja numër 1  për  konsumatorët për vitin 2019.

  • Dezajn i Dyqanit Tuaj Online
  • Personalizimi i Dyqanit Tuaj Online
  • Kanale te Ndryshme Shitje
  • Shitje Kudo, me Vetem nje Platforme
  • B2B , B2C

Veçoritë

  • Platformë Gjithpërfshirëse
  • Perzgjedhje dhe Kategorizim i Zgjuar i Produkteve
  • Platformë e Hapur
  • I Besueshëm dhe i Sigurtë
  • Ekspertë ne E-commerce
Besueshmëria & SiguriaQëndrueshmëri maksimale, e çertifikuar për sigurinë e saj , Backup dhe Restore.
Design I dyqanit tuaj onlinePërshtatje vizuale, eksperiencë e njëjtë për përdoruesit në PC, tablet edhe celular, testim paraprak i integruar në WordPress.
Personalizimi i Dyqanit Tuaj OnlineOferta dhe Zbritje, zhvilloni dhe marketoni brandin tuaj si dhe krijoni dhe aplikoni politikat tuaja te shitjes.
Kanale te Ndryshme ShitjeShisni Online kudo dhe kurdo duke përfshirë edhe rrjetet sociale, market place si amazon, ebay etj.
B2BPërmirësoni dhe menaxhoni marrdhëniet me partnerët tuaj B2B (Grupe klientësh, lista e çmimeve, porosite, marrja e preventivit, menaxhimi i pagesave, kërkimi i avancuar, etj.
Platformë GjithpërfshirëseParaqesni produktet dhe kataloget e produkteve tuaja, percaktoni politikat per transportin dhe merrni raporte per te analizuar ecurine e biznesit tuaj.
NdërkombëtareShumëgjuhëshe, pagesa me monedha të ndryshme etj
Platforme e hapurIntegrim me aplikacione, platforma të ndryshme duke ruajtur një performancë maksimale.
Llojet e biznesit tuajVeshje dhe Modë, Shëndet dhe Bukuri, Ushqim dhe Pije, Prodhim, Automjete etj.
Zgjidhje
Besueshmëria & SiguriaQëndrueshmëri maksimale, e çertifikuar për sigurinë e saj , Backup dhe Restore.
Design I dyqanit tuaj onlinePërshtatje vizuale, eksperiencë e njëjtë për përdoruesit në PC, tablet edhe celular, testim paraprak i integruar në WordPress.
Personalizimi i Dyqanit Tuaj OnlineOferta dhe Zbritje, zhvilloni dhe marketoni brandin tuaj si dhe krijoni dhe aplikoni politikat tuaja te shitjes.
Kanale te Ndryshme ShitjeShisni Online kudo dhe kurdo duke përfshirë edhe rrjetet sociale, market place si amazon, ebay etj.
B2BPërmirësoni dhe menaxhoni marrdhëniet me partnerët tuaj B2B (Grupe klientësh, lista e çmimeve, porosite, marrja e preventivit, menaxhimi i pagesave, kërkimi i avancuar, etj.
Platformë GjithpërfshirëseParaqesni produktet dhe kataloget e produkteve tuaja, percaktoni politikat per transportin dhe merrni raporte per te analizuar ecurine e biznesit tuaj.
NdërkombëtareShumëgjuhëshe, pagesa me monedha të ndryshme etj
Platforme e hapurIntegrim me aplikacione, platforma të ndryshme duke ruajtur një performancë maksimale.
Llojet e biznesit tuajVeshje dhe Modë, Shëndet dhe Bukuri, Ushqim dhe Pije, Prodhim, Automjete etj.

Tetra Solutions prezanton ProFisc