Sinjalistike Inteligjente Parkimi

Tetra Solutions vazhdon të mbetet unike në sistemet më inovative për parking. Bashkëpunimi i sukseshëm me kompaninë lider spanjolle  Circontrol sjell në Shqipëri sistemin iPark.
Ky është një nga sistemet më mbresëlënëse dhe afatgjata në treg për udhëzimim e hapsires se parkimit. Integruar në Platformën CirPark, ai bëhet një mjet i fuqishëm i menaxhimit që optimizon trafikun në parkingjet e makinave dhe siguron kënaqësinë e përdoruesit, duke u dhënë atyre informacionin që u nevojitet kur kanë nevojë për të.

Kjo Platformë Unike Parkimi ju ofron:

Sistemi i Numërimit
Sistem i numërimit Level & Area me gamë të plotë të detektorëve dhe informacioneve në ekran të paneleve për ambientet e parkimit të brendshëm dhe të jashtëm.

Sistemi i Orientimit
Sistemi i Orientimit Dinamik të Brendshëm / te Jashtëm që menaxhon informacionin e përdoruesit për të optimizuar zënien dhe trafikun e objekteve të parkimit. Sensorë dhe panele të teknologjisë së fundit dhe afatgjatë.

Gjeni makinën tuaj
Sistem i fuqishëm në gjendje të ofrojë zgjidhje për gjetjen e makinave bazuar në QR Code ose Njohjen e Targave brenda korsive ose “në çdo hapësirë parkimi”, duke u ofruar përdoruesve vendndodhjen dhe rrugën për në makinën e tyre nëpërmjet aplikacionit të përdoruesit.

  • Menaxhimi i Orientimit, Ndriçimit & karikimit EV nga një vend
  • Reputacioni i besnikërisë së klientit dhe parkimit të makinave
  • Menaxhimi efikas i trafikut dhe vendeve te lira
  • Reduktim i kostve operacionale dhe te mirëmbajtjes

Veçoritë

  • Sistemi i plotë i komandës me funksionalitetin e autopilotit
  • Harxhoni më pak kohë për të gjetur parkim
  • Raporte plotësisht të personalizueshme, Ekrane RealTime dhe HeatMaps
  • Lehtësi parkimi pa stres

Platforma CirPark menaxhon të gjitha produktet e CirPark nga një faqe e vetme. Është një zgjidhje e fuqishme që integron sistemet iPark, LEDPark dhe EVPark. Një platformë e përbërë nga software si CirPark Scada dhe integrimi i palëve të treta. Është një platformë shumëplanësh dhe e orientuar drejt celularëve. Platforma e vetme për parkim të sigurtë dhe efikas.

Patforma CirPark

Platforma CirPark menaxhon të gjitha produktet e CirPark nga një faqe e vetme. Është një zgjidhje e fuqishme që integron sistemet iPark, LEDPark dhe EVPark. Një platformë e përbërë nga software si CirPark Scada dhe integrimi i palëve të treta. Është një platformë shumëplanësh dhe e orientuar drejt celularëve. Platforma e vetme për parkim të sigurtë dhe efikas.

Tetra Solutions prezanton ProFisc