Sistemet e Sigurisë me Kamera (CCTV)

Tetra Solutions sjell së fundmi bashkëpunim me kompaninë inovative dhe të besueshme Avigilon.

Avigilon, është një kompani Motorola Solutions,e cila i ofron zgjidhje të besueshme për sigurinë të gjithë tregut global.

Kjo kompani harton, zhvillon dhe prodhon analiza video, softuerë dhe paisje për menaxhimin e video-ve të  rrjetit, kamera të vëzhgimit dhe zgjidhje  të kontrollit të hyrjes.

Këto sisteme janë të paketuara për instalim të lehtë dhe integrim në aplikacionet ekzistuese ose të reja të sigurisë.

Paisjet e sigurisë ofrojnë imazhe me cilësi të lartë me mbulim maksimal. Teknologjia e tyre siguron integritetin e imazhit të videove.

Zgjidhjet e Avigilonit janë instaluar në mijëra vende, duke përfshirë kampuset e shkollave, sistemet e transportit, qendrat shëndetësore, mjediset publike, infrastruktura kritike,fabrikat, kazinotë, aeroportet, institucionet financiare, institucionet qeveritare dhe shitjet.

  • Imazh Live
  • Cilesi e larte dhe mbulim maksimal
  • Kontroll i kamerave ne rrjet

Veçoritë

  • Kërkim sipas datës dhe orës
  • Kamera të papërshkueshëm nga uji dhe pluhuri
  • Kërkim ngjarjesh

H4 Pro
Kamerat H4 Pro mbulojnë zona të mëdha duke kapur detaje të mëdha, duke i bërë ato ideale për stadiumet, portet. Ju mund t'i gjeni në rezolucione të ndryshme: 7K (30 MP), 6K (24 MP), 5K (16MP), 4.5K (12MP), 4K (8MP).

H4 Thermal
Kamerat H4 Thermal operojn përtej spektrit të dukshëm. Ato janë projektuar për të zbuluar lëvizjen e njerëzve dhe automjeteve edhe në zona me shikim të dobët, duke sfiduar kushtet e ndriçimit, errësirën absolute dhe vende pjesërisht të dukshme pa pasur nevojë për burime shtesë drite.
H4 ES
Lidhja real-time me internetin i mundëson kamerës H4 ES të regjistroj video drejtpërdrejt në SSD (solid-state drive) dhe kombinon imazhe me cilësi të lartë, analizon video me anë të teknologjisë self-learning.
H4 Multisensor
Linja e kamerës H4 Multisensor kombinon teknologjinë self-learning të Avigilon për të analiazur video me mbulim të jashtëzakonshëm, duke përfshirë 3 ose 4 sensorë të cilët janë konfiguruar dhe pozicionuar për të monitoruar pothuajse çdo zonë.

H4 Pan-Tilt-Zoom (PTZ)
Linja e kamerës H4 PTZ është e disponueshme në rezolucionet 1 dhe 2 megapikselë (MP) me mbërthyes të brendshëm / të jashtëm dhe mund të montohet në tavan. Kamera 1 MP PTZ ofron zmadhim 45x, ndërsa 2 MP PTZ ka një lente zmadhimi 30x të ndërtuar për imazhe të kualitetit të lartë dhe qartësi gjatë zmadhimit.

H4 Infrared (IR) PTZ
Kamera Avigilon H4 IR PTZ kombinon self-learning të Avigilon me teknologjinë infra të kuqe (IR) për të siguruar mbulim të gjerë dhe cilësi të jashtëzakonshme të imazhit në një sërë kushtesh dhe mjedisesh me ndriçim te ndryshëm.
H4 Fisheye
Linja e re e kamerës Avigilon H4 Fisheye ofron një panoramë të plotë, me rezolucion të lartë dhe 360 gradë. E disponueshme në rezolucionet e kamerës 6 dhe 12 megapiksel (MP).

H4A Dome
Kamerat Avogilon H4 Dome ofrojnë detaje të larta të imazhit në një sërë mjedisesh si zyrat, korridoret dhe hyrjet e ndërtesave. Te pajisura me teknologjinë self-learning, sensor te fuqishëm të kapjes së lëvizjeve dhe me rezolucion nga 1 MP në 4K Ultra HD.

H4A Mini Dome
Mini Dome H4 është kamera më e vogël e platformës H4, ideale për aplikime ku hapësira është e kufizuar dhe intesiteti i lëvizjeve është minimal. Dizajni modern lejon që të vendoset nëpër sipërfaqe të ndrysjme si tavan, ose varëse dhe mund të instalohet shpejt dhe lehtë.

H4A Box
E disponueshme në disa rezolucione nga 1MP në 4K Ultra HD, kamerat H4 Box ofrojnë një lente të integruar me fokus të largët, zoom-control dhe janë ONVIF e cila shmang problemet gjatë integrimit.

H4A Bullet
Të disponueshme nga rezolucioni 1MP në 4K Ultra HD, kamerat Bullet H4 ofrojnë mbulim maksimal për të parë aktivitetet në errësirë të plotë.

H4A Video Intercom

H4 Video Intercom vjen me një aparat fotografik 3 MP dhe me një intercom të performancës së lartë me rreze te gjerë e dinamike, dritë të ulët, echo-cancelling e cila zvogëlon e zhurmat për shikim të qartë dhe komunikim të dyanshëm me vizitorët.

H4A License Plate Capture

Për aplikimet ku është e domosdoshme njohja targave gjatë lëvizjes se automjeteve, aparati Avigilon H4 LPC është projektuar për të kapur targat e automjeteve - edhe në kushte të vështira të ndriçimit.

Kamera H4

H4 Pro
Kamerat H4 Pro mbulojnë zona të mëdha duke kapur detaje të mëdha, duke i bërë ato ideale për stadiumet, portet. Ju mund t'i gjeni në rezolucione të ndryshme: 7K (30 MP), 6K (24 MP), 5K (16MP), 4.5K (12MP), 4K (8MP).

H4 Thermal
Kamerat H4 Thermal operojn përtej spektrit të dukshëm. Ato janë projektuar për të zbuluar lëvizjen e njerëzve dhe automjeteve edhe në zona me shikim të dobët, duke sfiduar kushtet e ndriçimit, errësirën absolute dhe vende pjesërisht të dukshme pa pasur nevojë për burime shtesë drite.
H4 ES
Lidhja real-time me internetin i mundëson kamerës H4 ES të regjistroj video drejtpërdrejt në SSD (solid-state drive) dhe kombinon imazhe me cilësi të lartë, analizon video me anë të teknologjisë self-learning.
H4 Multisensor
Linja e kamerës H4 Multisensor kombinon teknologjinë self-learning të Avigilon për të analiazur video me mbulim të jashtëzakonshëm, duke përfshirë 3 ose 4 sensorë të cilët janë konfiguruar dhe pozicionuar për të monitoruar pothuajse çdo zonë.

H4 Pan-Tilt-Zoom (PTZ)
Linja e kamerës H4 PTZ është e disponueshme në rezolucionet 1 dhe 2 megapikselë (MP) me mbërthyes të brendshëm / të jashtëm dhe mund të montohet në tavan. Kamera 1 MP PTZ ofron zmadhim 45x, ndërsa 2 MP PTZ ka një lente zmadhimi 30x të ndërtuar për imazhe të kualitetit të lartë dhe qartësi gjatë zmadhimit.

H4 Infrared (IR) PTZ
Kamera Avigilon H4 IR PTZ kombinon self-learning të Avigilon me teknologjinë infra të kuqe (IR) për të siguruar mbulim të gjerë dhe cilësi të jashtëzakonshme të imazhit në një sërë kushtesh dhe mjedisesh me ndriçim te ndryshëm.
H4 Fisheye
Linja e re e kamerës Avigilon H4 Fisheye ofron një panoramë të plotë, me rezolucion të lartë dhe 360 gradë. E disponueshme në rezolucionet e kamerës 6 dhe 12 megapiksel (MP).
Kamera H4A

H4A Dome
Kamerat Avogilon H4 Dome ofrojnë detaje të larta të imazhit në një sërë mjedisesh si zyrat, korridoret dhe hyrjet e ndërtesave. Te pajisura me teknologjinë self-learning, sensor te fuqishëm të kapjes së lëvizjeve dhe me rezolucion nga 1 MP në 4K Ultra HD.

H4A Mini Dome
Mini Dome H4 është kamera më e vogël e platformës H4, ideale për aplikime ku hapësira është e kufizuar dhe intesiteti i lëvizjeve është minimal. Dizajni modern lejon që të vendoset nëpër sipërfaqe të ndrysjme si tavan, ose varëse dhe mund të instalohet shpejt dhe lehtë.

H4A Box
E disponueshme në disa rezolucione nga 1MP në 4K Ultra HD, kamerat H4 Box ofrojnë një lente të integruar me fokus të largët, zoom-control dhe janë ONVIF e cila shmang problemet gjatë integrimit.

H4A Bullet
Të disponueshme nga rezolucioni 1MP në 4K Ultra HD, kamerat Bullet H4 ofrojnë mbulim maksimal për të parë aktivitetet në errësirë të plotë.

Identifikimi i Targes dhe Fytyres

H4A Video Intercom

H4 Video Intercom vjen me një aparat fotografik 3 MP dhe me një intercom të performancës së lartë me rreze te gjerë e dinamike, dritë të ulët, echo-cancelling e cila zvogëlon e zhurmat për shikim të qartë dhe komunikim të dyanshëm me vizitorët.

H4A License Plate Capture

Për aplikimet ku është e domosdoshme njohja targave gjatë lëvizjes se automjeteve, aparati Avigilon H4 LPC është projektuar për të kapur targat e automjeteve - edhe në kushte të vështira të ndriçimit.

"PASIONI ESHTE ÇELESI"

Një person me pasion ka besim, dhe besimi krijon vlerë për veten dhe të tjerët

Tetra Solutions prezanton ProFisc

Merrni i pari njoftimet më të fundit