Çfarë ju ofrojmë

Jo vetëm programe

Tek ne do të gjeni njohuri 360 gradë për teknologjinë. Ne njohim jo vetëm programet, por edhe rrjetet cloud, sigurinë, pajisjet, sistemet dhe vetë biznesin tuaj.

Siguri

Ne ju ofrojmë siguri të plotë për biznesin tuaj dhe mbrojtjen e nevojshme për punonjësit dhe asetet e kompanisë suaj.

Fleksibilitet

Vetëm Tetra Solution është në gjendje të ofrojë një pafundësi zgjedhjesh në fushën e shërbimeve IT, duke rritur kështu fleksibilitetin që jemi në gjendje t’u ofrojmë klientëve tanë.

Profesionalizëm

Ne besojmë që njerëzit tanë dhe profesionalizmi janë burimet më me vlerë në kompaninë tonë. Ja përse këto janë fokusi ynë kryesor dhe forca jonë më e madhe.

Kush Jemi

TETRA Solutions është një kompani programesh që ofron zgjidhje, shërbime dhe trajnime në teknologjinë e informacionit për kompanitë e mesme dhe të vogla. Ne ofrojme zgjidhje moderne në administrimin e biznesit dhe të mbledhjes së të ardhurave.

Arritjet Tona

+
0
Vite në Treg
+
0
Projekte
+
0
Klientë të kënaqur
+
0
Çertifikime

Partnerët Tanë

Tetra Solutions prezanton ProFisc

Fiskalizimi Online

Kompania jonë, Tetra Solutions në zbatim të Ligjit Nr. 87/2019, datë 18.12.2019 “Për faturën dhe sistemin e monitorimit të qarkullimit”, çertifikohet në mënyrë të përbashkët nga DPT dhe AKSHI, duke pasur tanimë të drejtën e tregtimit të zgjidhjeve software-ike për proçesin e ri të Fiskalizimit, i cili fillon të hyjë në fuqi prej datës 1 janar 2021.

fiskalizimi

Çfarë ështe Fiskalizimi Online?

Fiskalizimi është një tërësi masash që përdoren për të zvogëluar evazionin fiskal në transaksionet me dhe pa para në dorë. Në procesin e fiskalizimit, të gjitha transaksionet (faturat) raportohen në kohë reale në Administratën Tatimore.
Për efekt të identifikimit dhe gjurmimit të çdo transaksioni, çdo fature i jepet numri identifikues i veçantë i faturës (NIVF). Ky sistem i ri do të krijojë një mekanizëm të mbikqyrjes në kohë reale, të pajisjeve fiskale që operojnë me para në dorë dhe atyre pa para në dorë.
Sistemi i ri i mundëson çdo qytetari të verifikojë menjëherë pas lëshimit të faturës, nëse ajo është raportuar në sistemin tatimor qendror. Ky process realizohet duke skanuar me telefon bar kodin unik të faturës dhe dërgimin e tij të menjëhershëm në departamentin përkatës të tatimeve. Disa benefite kryesrore jane:

1) Lidhje online me tatimet per faturat ne mberritje si dhe i autofaturave
2)Anullim ne kohe reale te fatures
3)Sistem i hapur qe mund te integrohet me cdo sistem ERP
4)Kryqezim automatik I librave te blerjeve dhe shitjes

Çfarë është Fatura Elektronike?

Fatura elektronike është një format zëvendësimi, me të njëjtën vlerë ligjore dhe fiskale, të faturës në letër.
“Fatura elektronike”  eshte në format dixhital që vërteton referencën kohore dhe nënshkrimin dixhital të leshuesit te fatures në format elektronik per bleresin, i cili mund të ruhet në formatin original.
Dokumentet janë sipas standardit të Bashkimit Europian në shoqërim të Direktivës 2014/55 të BE, datë 16 prill 2014 “Mbi faturimin elektronik në prokurimin publik”.
Specifikimet janë gjithashtu në përputhje me kërkesat proceduriale dhe teknike të kuadrit ligjor e nënligjor të projektit të fiskalizimit.

Për më shumë Informacion na Kontaktoni

Tetra Solutions prezanton ProFisc

Rr. Gjin Bue Shpata, 2/1

Tiranë- Shqiperi

+355 44 22 539 90
+355 445 088 55
punesim@tetra.al
info@tetra.al

Na Kontaktoni

  Emri Juaj (*)

  Email-i juaj (*)

  Numër Kontakti

  Subjekti

  Mesazhi

  Merrni i pari njoftimet më të fundit

  Rr. Gjin Bue Shpata, 2/1

  Tiranë- Shqiperi

  +355 44 22 539 90
  +355 445 088 55
  punesim@tetra.al
  info@tetra.al

  Na Kontaktoni

   Emri Juaj (*)

   Email-i juaj (*)

   Numër Kontakti

   Subjekti

   Mesazhi

   Merrni i pari njoftimet më të fundit